miercuri, 17 septembrie 2008

Cum sa iti petreci Sfarsitul Lumii

Stirile conform carora oamenii au zilele numarate pe pamant sunt din ce in ce mai frecvente. Te-ai gandit ce ai face daca ai afla ca peste cateva zile e Apocalipsa?

Noi iti propunem cateva idei despre ce ai putea face inainte de Sfarsitul Lumii:
1. Iti mai aduci aminte de tipa supersexy care locuieste in apropierea casei tale si pe care nu ai avut niciodata curajul sa o abordezi? E cazul sa treci la fapte si sa ii ceri o intalnire. Avand in vedere ca vin zile grele, sansele sa accepte sunt mari si astfel vei avea ocazia sa faci sex salbatic cu ea si eventual cu o prietena sau doua de-ale ei.

2. Organizeaza o megapetrecere de unde sa nu lipseasca cei ma buni prieteni, o "armata" de dansatoare sexy, muzica buna si... alte tentatii care sa te faca sa uiti pentru o vreme ca ai zilele numarate. Si nu e musai sa dureze doar o noapte. Poti respecta "reteta" balurilor din povesti, care se incheie dupa trei zile si trei nopti.

3. Daca ai o prietena pe care o iubesti, nu ezita sa o duci in fata altarului. Evident, nu iti va permite timpul sa pui la cale o nunta fastuoasa, asa ca va trebui sa te gandesti la ceva simplu, dar memorabil. Desi Las Vegas este destinatia perfecta pentru nuntile "de moment", daca nu iti permiti sa dai o fuga peste ocean, mergeti la un castel sau la ruinele unei cetati autohtone si faceti-o in stil medieval. Asta pentru ca Marea Neagra nu prea va permite sa optati pentru scuba diving si sa schimbati verighetele sub apa... Dar puteti incerca intr-o piscina de lux...
4. Fa o farsa cuiva care te enerveaza. Inainte de Apocalipsa iti poti permite sa pui la cale tot felul de scenarii vindicative, fara sa te temi ca vei da de belea. Cum ai putea sa ii "multumesti" profei care ti-a dat nota mica la Licenta? Dar sefului care te-a concediat? Ce lectie i-ai putea oferi celui care "s-a dat" la prietena ta? Dar celui care "a uitat" sa iti inapoieze o datorie?
5. Inregistreaza-te sau scrie un jurnal si ingroapa "dovada" undeva la mare adancime, in speranta ca vei deveni un exemplu pentru posteritate, dupa ce alte generatii de oameni sau alte vietuitaore (poate mai inteligente) vor umple Pamantul, in cazul in care nu va fi distrus definitiv.
Redactat de Florin Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu