vineri, 19 septembrie 2008

Cea mai reusita campanie sociala

Campaniile sociale reprezinta in general incercari de a preveni sau de a educa publicul larg in privinta unor probleme care le vizeaza in mod direct existenta. Oameni celebri din intreaga lume au urmarit in ultima perioada sa promoveze anumite valori prin diferite spoturi publicitare care sa ne atraga atentia asupra lucurilor care ne influenteaza viata, cum ar fi viteza excesiva care poate ucide, tutunul care dauneaza grav sanatatii, violenta in familie etc.

Toate sunt menite sa traga semnale de alarma pozitive in randul populatiei si in general in spatele lor se afla diferite organizatii non profit care propun sau monitorizeaza mesajele respective.

Priviti si invatati!


                Redactat de Florin Popa

2 comentarii:

  1. mutli dintre tinerii inconstienti din ziua de azi ar trebui sa viseze noaptea filmuletul asta, incontinuu.
    In 3 zile, din cauza vitezei si a bauturii, la volan, 5 tineri au murit intr`un singur accident de masina, in orasul vecin alti 3 din neatentie, iar pe strada, unul pe trecerea de pietoni.
    Cine sa mai dea timpul inapoi?

    RăspundețiȘtergere
  2. timpul nu poate fi dat innapoi asa ca inainte de a face un pas gandeste-te de 2 ori si gandeste-te macar pentru o fractiune de secunda la consecintele care le-ar putea avea ceea ce faci tu!

    RăspundețiȘtergere