joi, 11 noiembrie 2010

S.O.S. Satul Copiilor Hemeius

Joi 11 octombrie 2010 s-a ajuns si la finalul Campaniei "Saptamana Arhanghelilor" si la finalul perioadei in care liceenii de la Colegiul Tehnic N.V.Karpen au putut face donatii pt copii de la Hemeius.
La ora 14 s-au asezat in masina toate bunurile venite de la donatori, dupa care un grup de 6 fete impreuna cu doamna prof. Floarea Bandraburu si echipa Radio Adolescenta am plecat spre Hemeius la "S.O.S. Satul Copiilor Hemeius". Ajunsi acolo am fost primiti cu foarte mare caldura dupa care am fost preluati de doamna Mara Matei asistent manager, care ne-a fot si "ghid" prin cele 4 casute ale acestui centru alaturi de minunatii copii care locuiesc acolo.Finalul intalnirii a venit inevitabil, dar cei prezenti acolo nu s-au despartit inainte de a face schimb de adrese de mail,id-uri de messenger , si cu speranta de a reveni cat mai curand.
Acestea fiind spuse nu ne ramane decat sa apreciem munca celor de acolo, sa le multumim pentru ospitalitate si speram ca lucrurile donate de liceeni sa le fie de un real folos.
Iata mai jos si cate imagini de astazi (restul imaginilor le veti putea gasi pe profilul nostru de pe facebook)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu