luni, 15 noiembrie 2010

JOS PALARIA pentru liceenii de la N.V.Karpen

Sambata 13 noiembrie , in jurul orei 8.30 era agitatie in curtea Colegiului Tehnic de Comunicatii N.V.Karpen. Fara sa stam pe ganduri, am mers sa vedem despre ce este vorba. Ei bine, un grup de 15 elevi condusi de doamna profesoară Carmen Cioltan s-au adunat pentru a participa in mod voluntar la reconstructia locuintelor din comuna Margineni afectate de inundatiile din vara acestui an.
Aceasta activitate reprezinta un parteneriat intre Colegiul Tehnic de Comunicatii N.V.Karpen si Habitat for Humanity Comanesti si a avut ca start data de 13 noiembrie 2010, propunandu-si ca, in fiecare sambata sau macar o data la 2 saptamani, elevi si profesori sa mearga pe rand la familiile care au nevoie de ajutor.
Am fost imtampinati de sef santier - Croitoru Constantin, maistru santier - Lepadatu Vasile, muncitor- Lungociu Petrica, Fundraising & Communication Manager - Luiza Lungu.
Pentru inceput, s-a facut instructajul pentru protectia muncii si, dupa ce fiecare elev si-a trecut numele si a semnat, am mers in mai multe locatii unde s-au facut echipe care, fara sa mai stea pe ganduri, au si inceput lucrul. Familiile selectate pentru aceasta saptamana au fost urmatoarele: Prisecaru Viorel- casa 41, Burbulea Cristina- casa 45, Burbulea Carmil- casa 53, Mondan Marcel- casa 59.
In jurul orei 11.30, impreuna cu echipa de la Habitat for Humanity, am plecat in recunoasterea zonei si identificarea altor locuinte pentru urmatoarea intalnire a elevilor cu localnicii din Margineni.
Ziua s-a incheiat in jurul orei 13 cand toata lumea s-a declarat multumita si cu speranta de a reveni cat mai curand pentru a ajuta si alte familii.
Ii felicitam pe participanti si, citand unul din ei, as spune "JOS PALARIA" pentru elevi.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu