sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Moinestiul a aderat la Asociatia Municipiilor din Romania




Consilierii moinesteni au aprobat aderarea municipiului Moinesti la Asociatia Municipiilor din Romania (AMR), organizatie neguvernamentala care cuprinde 103 membri. Moinestiul se afla printre ultimele trei municipii care nu faceau parte din asociatie.


"Inscrierea orasului nostru in acest organism are ca scop imbunatatirea eficacitatii administratiei publice locale in domeniul furnizarii de servicii, precum si promovarea si protejarea interselor autoritatilor locale, in vederea solutionarii si gestionarii nevoilor comunitatii locale moinestene", a declarat Viorel Ilie, primarul municipiului Moinesti.


Asociatia Municipiilor din Romania are ca principale obiective promovarea unei descentralizari reale a administratiei publice locale, elaborarea de acte normative si completarea legislatiei in domeniu, precum si cooperarea cu diferite institutii guvernamentale si non-guvernamentale din tara si strainatate. Lucrarile Adunarii Generale a AMR, la care va participa si primarul orasului Moinesti, se vor desfasura pe 6 februarie, in judetul Hunedoara, la Centrul de Sanatate din statiunea Vata de Jos. (Romulus Dan BUSNEA).


Sursa: ziarul de bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu