sâmbătă, 28 martie 2009

ZIUA INTERNATIONALA A TEATRULUI

Vineri, 27.03.2009 a avut loc la Palatul Copiilor, incepand cu ora 17:00 premiera pieselor "Come ad Go" si "Impaiati-va iubiti" regizate de Geo Balint.
Piesele au fost interpretate de actorii pe care acesta i-a pregatit in cadrul cursurilor de actorie de la Palatul Copiilor. Acest eveniment a avut loc cu ocazia Zilei Internationale a Teatrului.
Incarcati cu emotii constructive tinerii actori au transmis publicului prezent in numar mare trairea sufleteasca a personajelor. Tinerii actori au dovedit ca actoria reprezinta arta de a descoperi in tine alte personalitati. Acestia sunt pregatiti de a descoperi partile bune si rele ale fiecarui personaj si sunt dornici de a invata din fiecare rol pe care il interpreteaza ceea ce este util in viata lor de zi cu zi.
In curand o sa apara pe acest blog si interviul pe care actorul Catalin Petcu l-a oferit. Acesta a descris in perspectiva viata unui actor si a oferit detalii din viata sa artistica. Pe mine acest spectacol m-a introdus intr-o atmosfera melancolica si extrem de placuta am trait parca emotiile o data cu acele personaje.

Asa cum spunea si regretatul Adrian Pintea "Actorii sunt dovezi vii ale faptului ca sufletul exista"

Articol redactat de Elena Rosu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu