miercuri, 18 februarie 2009

Tinerii ar renunţa la sex, dar nu şi la muzică

Un nou studiu realizat în Marea Britanie a dezvălui faptul că tinerii ar renunţa mai uşor la activitatea sexuală decât la muzică.



Astfel, dintre cei 1.000 de tineri cu vârsta curpinsă între 16 şi 24 de ani, 65% ar sta o săptămână fără să aibă relaţii intime cu partenerul, dar nu ar rezista atât timp fără să asculte muzică.


În plus, s-a observat că majoritatea, 67% ascultă muzică la radio, pe locul doi aflându-se site-urile şi pe trei televiziunile care transmit muzică.
Cei mai mulţi tineri sunt foarte influenţabili în ceea ce priveşte ritmurile pe care le ascultă. Astfel, majoritatea ascultă muzică ”la modă”, indiferent de gen. De obicei se ghidează după recomandările de la radio sau televizor, uneori şi în funcţie de sugestiile prietenilor.


.



Sursa: Libertatea

2 comentarii:

  1. interesant... dar in cazul meu nu e adevara.... as prefera o partida de sex decat sa ascult un album cu artistul meu preferat. Sau... as putea face doua lucruri in acelasi timp... sa ascult muzica si sa fac sex

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer eu nu pot sa cred tot ce se scrie aici .......
    bine acum depinde pe ce tineri s-a facut acest studiu ca dak ia bagat pe aia de la CAMBRIDGE sigur ca le-au iesit asemenea informatzii ca aia ar prefera sa asculte muzik sa li se mai spele crierii decat sa intretzina o partida de sex.....
    sigur, la noi in ROMANIA nu cred ca este cazul ca exemplu il avem pe Marius care se vede ce a declarat
    oricum interesant articolul

    RăspundețiȘtergere