sâmbătă, 14 februarie 2009

La Multi Ani Radio-Adolescenta!


Pe data de 14 februarie 2009,postul de radio :Radio-Adolescenta a implinit 12 ani de existenta!
Pe aceasta data,noi sarbatorim celebra zi a indragostitilor:Valentine's day,dar si implinirea a 12 ani de emisie a singurului radio dedicat 100% adolescentilor.
La serbarea acestui eveniment,ieri la Colegiul de Comunicatii "Nicolae Vasilescu Karpen" Bacau,au avut loc mai multe evenimente.
De asemeanea,la cateva festivitati au luat parte si presa.Redactorul sef Bogdan Nita a reusit si a pus artisti in direct prin linie telefonica ,mai bine zis pe celebra cantareata INNA si pe baietii de la PLAY & WIN,acestia urmand sa raspunda la cateva intrebari.Acest eveniment a avut loc in sediul radio-ului,in corpul B.
A avut loc si in Amfiteatru mai multe festivitati,printre care si premierea celor mai noi membri ai acestui radio,cat si cei care au colaborat cu noi.Pe langa aceste lucruri,a fost si un concurs foarte special,acela in care cativa copii din clase diferite trebuiau sa i-a cate un interviu unei vedete.
Membrii acestei echipe sunt:Nita Bogdan,Florin Popa,Baca Andreea,Strat Stelian,Puiu Alexandru,Mihai Ionut,Neagu Iulian,Barcan Sergiu si Vanciuc Florin.

Mult succes celor de la Radio-Adolecenta!
Redactat de Mihai Ionut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu