duminică, 18 ianuarie 2009

Despre artisti: Akon il sustine pe Obama


AKON IL SUSTINE PE OBAMA!


Intr-un interviu recent acordat ziarului The Guardian, Akon vorbeste despre preferintele sale in materie de politica.

Potrivit declaratiei sale, artistul va renunta la cetatenia americana si se va intoarce in Africa daca John McCain, candidatul republican, va fi ales presedinte al Statelor Unite.

Akon declara: "Daca Obama nu ajunge presedinte, imi voi schimba cetatenia. Ma intorc in Africa. Ma inspaimanta gandul ca as putea trai intr-o tara condusa de McCain. Deciziile luate de acesta ma ingrozesc: le ia pe cont propriu si ar face orice ca sa ajunga la Casa Alba".

Printre greselile majore ale senatorului republican, Akon aminteste de nominalizarea lui Sarah Palin la functia de vicepresedinte.

Artistul mai adauga, " Nu cred ca McCain ar putea rezista opt ani la Casa Alba, asa ca ea ar deveni sigur presedintele tarii. Gandul asta este si mai inspaimantator".

Akon continua: "Sunt ingrozit. Mi-e frica sa ma gandesc ca oameni nu realizeaza ce fel de viata vom avea cu McCain presedinte. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi in urmatorii patru ani. Vom merge pe strazi si vom vedea la tot pasul masini abandonate pentru ca oamenii nu isi vor mai permite sa cumpere benzina. O sa ajungem sa folosim taxiurile pentru ca acestea vor fi mai ieftine decat propria masina.."
De asemenea, castigator a numeroase discuri de platina, Akon lanseaza noul single Right Now (Na Na Na). Piesa este deja prezenta in playlist-ul radiourilor de peste Ocean si urca in clasamente, asa cum s-a intamplat pana acum cu toate hit-urile semnate Akon.

Right Now (Na Na Na) este primul single de pe cel de-al treilea album Akon, intitulat FREEDOM. Materialul va fi lansat pe 25 noiembrie si include colaborari cu staruri ca Lil' Wayne (I'm So Paid) si T-Pain (Holla Holla).

Akon s-a lansat pe piata muzicala in 2004 cu albumul de debut "TROUBLE" ce s-a vandut in 2 milioane de exemplare iar "Locked Up" si "Lonely" sunt doar cateva dintre hit-urile de pe acest material. A urmat "KONVICTED" in 2006, care a castigat trei
discuri de platina.

Artistul originar din Senegal a intrat in istorie in 2007 atunci cand s-a aflat simultan pe primele doua pozitii ale topului Billboard Hot 100 de doua ori cu piesele "I Wanna Love You" si respectiv "Smack That". A devenit artistul numarul 1 al anului in 2007 conform revistei Billboard.

In 2007 Akon a castigat premiul American Music Award la categoria Best Male Soul/R&B Artist si a fost rasplatit cu trei premii World Music Awards. A reusit sa castige discuri de aur si platina in doisprezece tari din lume.

Nominalizat la cinci premii Grammy, Akon are o poveste de viata ce l-a inspirat in scrierea pieselor de pe cele trei albume ale sale. Dupa un inceput cu probleme, viata sa s-a schimbat radical odata ce muzica a devenit principala lui preocupare, reusind sa vanda milioane de albume de la debutul din 2004.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu