joi, 11 decembrie 2008

Un nou brand GSM - Nokia Aeon


 Nokia aeon reprezinta inceputul unei noi ere ale telefoanelor mobile.

  Conceptul Nokia numit „Aeon” este cel mai futuristic model conceput de finlandezi de la giganticul producator de telefoane mobile Nokia .
 Nokia Aeon este un telefon interactiv bazat pe acest nou concept TouchScreen. 

  Dupa ce am dezbatut cele mai sexy concepte de telefoane mobile facute vreodata, am ajus la concluzia ca Nokia Aeon, trebuie neaprat sa treca de la stadiul de concept la un model de serie. Din punct de vedere al designuli Nokia Aeon este unic, chiar daca nu a colaborat cu designeri de renume mondial (Versace, Armani, Prada, etc.) Nokia a devenit un nume cu rezonanta puternica in industria telefoanelor mobile tip Fashion, incepand cu bine-cunoscutele modele 8800, continuand cu 8800 Sirocco, 8600 luna si la sfarsitul anului trecut 8800 Arte si Sapphire Arte.

Conecptul Nokia Aeon este o noutate din puct de vedere al design-ului, oameni puternici din industria telefoanleor au spus de acest model ca “iti inmoaie picioarele”. Din pacate nu stim prea multe despre caracteristicile tehnice sau materialele din care este facut acest model de telefon. Ceea ce va putem spune este ca intreaga suprafata a terminalului o reprezinta un display, insa total diferit fata de iPhone. Si se pare ca mult mai complet. de ce spunem asta ?!? … pentru ca acest display care se intinde pe toata suprafata partii frontale a terminalului este impartit in 2: o parte pentru “tastatura” si o parte pentru afisaj-ul propriu-zis. Cei de la Nokia nu vor sa ofere prea multe detalii, dorind probabil sa ne faca o surpriza.

    Redactat de Andonie Mihai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu